Molyduval

Isıtma montajı ve tamiri faaliyetlerinde Argen Kimya ile Molyduval yağı kullanabilirsiniz. PATRICIA CDA – PLUS SERİSİ Vakum pompalarında da mükemmel sonuç verir. İşletmelere büyük katkılar sağlar.
Geniş çalışma sıcaklığı aralığında çalışabilen, uzun ömürlü tam sentetik, yüksek ve düşük sıcaklıklara uygun dişli ve sistem yağlarıdır. Mineral yağlara ve sızdırmazlık ekipmanlarına uygundur. İşletme ömrü mineral yağlardan çok daha uzundur. Tam sentetik baz yağı sayesinde mükemmel ısı kararlılığı gösterir.
300°C sıcaklıklara kadar çalışabilir ve yağlama periyodu maksimumdur. Ayrıca solventlere ve ağır kimyasallara mükemmel dayanım gösterir. Ramöz zincirlerinin rulmanlarında, gofret fırını rulmanlarında ve statik toz boya konveyör rulmanlarında özellikle tavsiye edilir.

Klüber Yağ

Klüber yağ teknolojileri Alman disiplini ve kalitesi ardında kalan, kaliteyi ve sürekli çalışma enerjisini aşılayan bir yapıdır. Kaliteli bir motor ve teknik yapı için klüber yağ çeşitleri arasından birkaçını deneyebilirsiniz; Klüber Barrierta, Klüber Constant OY Serisi, Klüber Flouropan T 20 Spray vb.
Endüstriyel tesislerde malzeme aşınması ve korozyon, üretim süreçlerine önemli ölçüde zarar vererek büyük gelir kaybına yol açabilir. Doğru yağlayıcı seçimi sayesinde bu sorunlarla etkili bir şekilde mücadele edebilir ve üretim süreçlerinizi sürdürülebilir olarak optimize edebilirsiniz.
Devamlı hareket halinde olan mekanizmaların kaliteli bir hizmet ve yüksek bir performans sunabilmesi için uygun bir yağ beslemesine ihtiyacı vardır. Klüber yağları bu konuda size en iyi performansı yansıtacak olan yağları sunar.
ÖZELLİKLERİ:
• Sürtünme ve aşınmanın azaltılması;
• Isının uzaklaştırılması (soğutma etkisi);
• Ulaşılması zor noktaların etkili yağlaması;
• Kalıntı oluşumunda avantajlı davranış.
Kaliteli ve enerji tasarrufu yönünde teşvikleri bulunan bir yağ arıyorsanız, klüber yağ çeşitleri size yeterli olacaktır.

Molykote Yağları

Kolay cıvata sökmek için bu yağ kullanılır. Kauçuk karışımlı gres yağ da denebilir. Molykote yağları yüksek ya da düşük sıcaklıklar da bile çalışma özelliklerini kaybetmemektedirler. Günümüz de makine kullanılmakta olan birden fazla işletmeler tarafından molykote ürünleri kullanılmaktadır.
Yüksek performanslı endüstriyel yağlar ve dispersiyonlar;
-Moleykote yüksek performanslı mineral yağlar;
-Molykote yüksek performanslı sentetik yağlar ;
-Moleykote dipsersiyon ürünleri’dir.
Molykote kullanım alanları genel olarak işyerlerinde malzeme üzerlerinde sökülmekte olan cıvata, somun, geçme parçaların tekrardan takılacağı zaman üzerlerine dökülmekte olan molykote markalı gres yağları kullanılarak geri takılmaktadır. Bu şekilde gres yağlarından sökülen cıvata, somun geçme parçalarından sökülen yerlerine tekrar takılması bakımından daha kolay olacaktır.
Sürtünme önleyici kaplama, aşırı yükler ve zorlu çalışmalar yüzey pürüzsüzlüğü olan aşınma yüzeyindeki optimize ederek kuru ve kaygan bir film sağlamaktadır.

Anti- sürtünme kaplama ürünleri olup boya pigmentleri ile micron seviyeleri özel katkı sağlayan düzenli olarak seçilmiş karışımları ve yağların maddelerinin solventler içerisinde en uygun hammadde konsantrelerinin harmanlamasıyla beraber oluşmaktadır ve kuru film yağlama, uzun süreli koruma aşınması sağlamaktadır

Anderol Yağları

Anderol, Amerikan savaş çabalarını desteklemek için havacılıkta sentetik sıvıların kullanımına öncülük eden bir teknolojik liderlik geçmişine sahiptir. 1960’larda Anderol, endüstriyel pazarlarda, özellikle hava kompresörleri ve vakum pompalarında, yüksek performanslı yağlayıcıların üreticisi olarak küresel bir itibar kazandı. Endüstriyel firmalar ekonomik yönden de avantajlı oluyor. Endüstriyel yağların kullanımı pratik olduğundan firmalara zaman tasarrufu da sağlıyor. Bu ürünlerin içeriğinde herhangi zararlı kimyasal maddeler yer almaz.

ÖZELLİKLERİ:
-Geliştirilmiş yağlama;
-Daha yüksek parlama noktası ve otomatik tutuşma sıcaklıkları;
-Yağlayıcı ömrü boyunca iyi emülsifikasyon;
-Yüksek termal stres direnci;
-Daha düşük oynaklık;
-Verimli ısı transferi;
-Yüksek sıcaklık oksidasyon direnci.

Bu yağlar üzerinden endüstriyel alandaki çeşitli iş makinelerinin daha sağlıklı ve yüksek performanslı olması sağlanır. Makinelerde yer alan zincir, dişli, kompreasör, gress gibi birçok farklı bölümlerde söz konusu yağlar güvenle tercih ediliyor. Bu yağlar global anlamda da yoğun olarak tercih ediliyor.